Nytt år, ny häst


Nu är nyårsfirande och "dagen efter vila" över och det är back to work.

Idag fick lilla Liza jobba igen efter att hon var med om en liten olycka med sitt öga. Hon fastnade med grimman i fästet för att stänga boxdörren så hon ryckte upp huvudet och kände att hon satt fast så hon duckade igen och slog i fästet igen, precis under ögat så hon har sett ut som ringaren i notre dame(inte riktigt). Nu har svullnaden gått ner och idag fick hon jobba igen, hon var jätteglad och väldigt pigg!

Det kom en ny häst för försäljning till Cilla och Ulf. Den är efter Rubinrot och är 5 år. Precis som Debbie är hon också skimmel. Hon var väldigt go, väldigt trevlig att rida och verkar ha väldigt bra självförtroende . Hon bara slog sig ner. Bettan var däremot lite besvärad över omorganiseringen i stallet. Hennes två bästa kompisar har flyttat in i stallet bredvid, det ligger vägg i vägg med det andra stallet men för Bettan var det lite jobbigt.


Svar på kommentar:

Undrar vad det är för stam på hästen som är till salu och hur gammal den är? Vad är det för stam på bettan? fin häst. Tack för trevlig läsning

svar:  Debbie är efter D-Day, Arram, Curacao. Bettan kommer från Holland men är okänd stam på. Det vore verkligen intressant att veta vad hon har för ursprung. Tack för den fina kommentaren!



Kommentarer
Postat av: mamma

Du skrev ej i ditt svar på kommentaren hur gammal Debbie är.

2010-01-03 @ 18:03:15
Postat av: Andrea Linder-Lood

vill bara säga hej, o att det är jag som fött upp Rubellit o sålt henne till Mariah. Följer Rut på avstånd, hoppas hon sköter sig nu, och säljs till Göteborgstrakten. Är det inte du Jeanna som skall rida o förmedla henne? Mvh Andrea

2010-01-04 @ 20:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0