Tjingeling i vinterkylan!

Oj, nu var det på tok för länge sedan jag skrev något här. Jag har blivit sjuk igen, suck! Haha, det är då jag har tid att skriva min blogg ;) Näedå, det ska nog kunna finnas en liten stund här och där som jag kan ägna min blogg.

I helgen hade jag ungdomskurs. Dessvärre kunde vi inte ha träningarna på Segersta, på grund av en smitta som vi tack och lov är av med nu, så vi hade dem hos Gabbi som bor på andra sidan sjön från Segersta sett. På lördagskvällen efter träningarna gjorde vi pizza i en av flyglarna på Segersta och så hade vi träningar på söndagen igen.

Vilja som fick ta det lite lugnt i två veckor är nu på hugget igen. Idag skrittade jag och Mads ut en sväng, vi gick genom en kohage som vi inte trodde att det gick kor i så vi lät det stå öppet, det visade sig senare att vi hade råkat släppa ut 36 kor, ups, det var verkligen inte meningen. Vilja var i alla fall väldigt glad efter den där skritturen och ville bara göra piaff och passage när jag skulle rida henne i ridhuset.
Vi kan inte åka på Lussankurs torsdag, fredag eftersom isoleringen precis har släppt men på tisdag ska vi träna för Tinne igen, jippi yay yay!!!!!

RSS 2.0