Bra helg!



I helgen har jag varit i Lidköping och tävlat Liza Minelli. I fredags packade vi ihop sadel, kandar, foder och andra pinaler och for iväg mot Lidköping. Liza är så underbar att ha med sig, jag tvättade henne på morgonen (supersnäll!).De andra hästarna får gå ut innan jag åker för att Vilja inte ska bli skogstokig när Liza åker, Liza står kvar inne och är jättelugn, gnäggar lite men finner sig i att vara ensam kvar i stallet. Liza får gå in i lastbilen och står blixt still i fyra tills vi är framme i Lidköping, underbara häst!

I lördags gick Lizas första klass, St:George. Hon gick heeeeelt fantastiskt bra! Heeeeelt fantastiskt! Mjuk, spänstig, följsam, lyhörd, vad kan man säga mer??? Hon fick 70,96% (vilket folk tyckte var underbetalt för den ritten) och vann med över 3% marginal.
 
I dag gick hon Indermediaire I. Hon gick inte riktigt lika bra som igår, hon var lite mer taggad än igår och blev då lite ivrig i galoppen. Det blev några småmissar, men hon gjorde mycket bra saker också, travslutor, piruetter och ökade traver förstås. Hon fick 69,65% och kom 2:a. Totalt sett var vi bästa ekipage i lilla rundan så vi fick ett meetingpris i form av ett tryckutjämnande sadelunderlägg från Bee Back. Jättefint pris och det ska bli väldigt spännande att prova det.

Nu står Liza hemma i sin box igen och verkar väldigt nöjd. Vilja var hemskt glad att Liza kom hem igen. Tack alla som har hjälpt mig under helgen. Det har varit en fantastisk helg!

Mads och Weine kom 2:a i Grand Prixen idag, super, superbra! Grattis!


Jeanna och Liza pratar med Ebba och Yantuge






Kommentarer
Postat av: Mindy

GRATTTTIISSS!!!! Ni är fantastiska... toppen roligt!!! Stor Kram!!

2010-04-18 @ 20:34:43
Postat av: Regina

Grattis till framgångarna!!!

2010-04-18 @ 22:03:32
Postat av: Hanna

Grattis! Har börjat följa din blogg och måste säga att du har fantastiskt fina hästar och har en sits man avundas :)

2010-04-18 @ 22:12:22
Postat av: åsa

STORT GRATTIS! Ni är så rackarns duktiga!

2010-04-19 @ 09:28:53
Postat av: mamma

Har redan grattat dig per telefon, men oj vad duktigt av dig och Liza. Din lilla brorsdotter (11 dagar gammal) undrar när hon kan börja träna för dig. Kram från mamma.

2010-04-24 @ 22:55:55
Postat av: Anki Karlsson

Kul att det går bra! Träffade Wiveca Schenholm när vi dömde ihop i Finspång. Hon öste beröm över Dej och Liza (då blir jag oxå glad).

2010-04-27 @ 11:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0