Tävling i Paderborn







Idag har Jennie tävlat en klass som heter S mit piaff och passage(en typ Intermediaire II/Kort Grand Prix-klass). Musse var jättefin. Helt lugn och cool i piaffen och passagen. Lite missar i galoppen men det blev ändå 63,75%. Domarna låg ganska lågt fick vi höra av Patrik Kittel, som var där och tävlade. Jennie är jättenöjd! Vi pratade lite med Jonny Hilberath som tyckte att det såg väldigt lätt och fint ut med Musse. Johny hade suttit bredvid Balkenhol och han hade också tyckt att det såg lätt ut. Jättekul eftersom Musse har haft en liten tendens att vilja ta sig ur piaffarbetet.

Detta är en ganska stor tävling så det är en hel del stjärnor här, Patrik Kittel (som jag redan nämnt), Monica Theodoresco, Nadine Cappelman, Ingrid Klimke mf!

Marcus har också tävlat idag i en klass för ryttare under 25, han kom precis utanför placering med 65% med en häst som han rider åt en dam i stallet. Han tävlade även en underbar liten fux med Weltmeyerblod, det var första starten i George och den är lite spänd men han var jättenöjd med den. Den kommer att bli såååå fantstiskt fin!

Imorgon ska Liza starta en George.

Vi har bytt rum och har numera kök!!!!! Eller köksvrå får man nog kalla det. Det finns en riktig kaffekokare, men skitLIDL hade inga kaffefilter så Jenne köpte inget kaffe. Filter fanns här, men det visste ju inte Jennie. Nu ska vi i alla fall laga en riktig middag :)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: daggis

bra jobbat flickor små med socker på!!



piff och puff.. my god! grymmers!

see ya soooooon!!! :)

2009-10-30 @ 22:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0