Laholm

Ojojoj, jag är i Laholm med Liza och Nike. Två hästar och ingen hästskötare, det är mycket att stå i. Speciellt när man bara har 2 timmar mellan starterna.
Det har gått riktigt bra. Liza gick först i Msv A:1 igår och gick jättebra förutom i ökade galoppen där vi helt enkelt inte kom igång, vet inte vad som hände om hon trodde att det var piruett eller om hon skulle lägga av en fjärt eller vad det var. Men hon fick 67,8% och ledde hela klassen (och det var en stooooor klass) fram till slutet då Rasmus Haid Bondegaard kom och slog mig med några poäng. Vi kom 2:a och det var ju jättebra!
Nike var fin, men hon busade lite i galoppen, 62,3% helt okej!

Idag gjorde Nike sin Georgedebut och hon var bättre i traven än hon var igår, där fick hon jättefina poäng! Men dessvärre funkade inte seierna så bra, miss i båda och en av piruetterna blev inte heller så bra. Men hon fick ändå 63%. det är jag verkligen supernöjd med.
Liza gjorde som vanligt ett superbra travprogram av en domare hade hon bara 8:or genom hela traven och en 9:a på en ökad trav! Verkligen super! I galoppen blev hon lite taggad, serierna blev rätt, men lite svängiga och spända. Hon slutade på 67,9% vilket är jättebra för att vara i St:George för henne. Programmet passar henne inte så bra. Det var en klass med väldigt många bra ekipage, domarna sa på prisutdelningen att det var den bästa George de hade dömt. Liza knep sistaplaceringen :)
 Imorgon ska Liza debutera Intermediaire I, wiiiii!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0